Okay
  Public Ticket #995301
target: blank (in footer) not working
Closed
  •  36
    Amy Parker - LEVELUP support replied

    Hello,

    You are welcome.

    Regards.


    LEVELUP Support

  • matthiasmoebus replied

    Hi Amy,

    thanks a lot I must have overseen it :-) Onlything strang is that it worked in the past :D

  •  36
    Amy Parker - LEVELUP support replied

    Hello,

    The reason target blank isn't working is you added incorrect target attribute "blank" instead of correct one "_blank". Please refer to this article regarding target attributes http://www.w3schools.com/tags/att_a_target.asp

    Regards.


    LEVELUP Support

  •   matthiasmoebus replied privately
  •  36
    Amy Parker - LEVELUP support replied

    Hello,

    Unfortunately your dashboard displays blank page when trying to enter LEVELUP options. To check what causes the issue we also need your FTP credentials (FTP host, FTP user, FTP password). Thank you.

    Regards.


    LEVELUP Support

  •   matthiasmoebus replied privately
  •  36
    Amy Parker - LEVELUP support replied

    Hello,

    Please provide us with WP Dashboard credentials to the mentioned site in private answer to check the issue.

    Regards.


    LEVELUP Support

  • matthiasmoebus started the conversation

    Hi :-)

    since the last update the "target: blank" attribute for links in the footer area seems to be ignored. Do you have an idea what yould have caused this or how to fix it?

    Thanks and best regards!